Tempat Makan Best & Sedap di Shah Alam

Boleh dikatakan setiap hari, blog aku ni menerima keywords ‘tempat makan sedap Shah Alam‘ atau ‘tempat makan best di Shah Alam‘ atau ‘tempat makan menarik‘ juga di Shah Alam. Jadi, disebabkan aku baik (hik hik hik), aku nak memudahkan la mereka-mereka yang nak cari informasi tentang tempat makan yang best di Shah Alam.

 So, aku akan senaraikan tempat-tempat makan di Shah Alam yang pernah aku review dalam blog ni. Banyak je lagi tempat makan yang pernah aku makan kat Shah Alam ni. Tapi masa tu tak aktif blogging lagi, so tak tertulis la dalam blog ni. Di tepi setiap nama kedai makan ni, akan aku tulis rating berdasarkan TASTE aku sendiri. Dan aku percaya taste kita berbeza. Klik nama restoran dan baca je dulu untuk tahu lebih, ok? 😉

So antara tempat makan yang best & sedap di Shah Alam adalah seperti:

  1. Ayam Bakar Mas Mono                          : 5/5
  2. Restoran Rocky’s                                       : 3.5/5
  3. Haji Sharin Low                                        : 5/5
  4. Yati Ayam Percik                                     : 4/5
  5. Cafe Anggerik Terrace, Hotel UiTM   : 5/5
  6. Buffet Dimsum di Hotel Quality          : 4.5/5
  7. Nyonya Kitchen                                       : 4/5
  8. Big Brother                                                 : 5/5
  9. Mr Steak House                                         : 3.9/5
  10. The Tea Pot Deli                                        : 4.5/5
  11. D’ Arab Cafe                                                : 4.2/5

Ada lagi separuh tempat-tempat yang aku dah buat ulasan, akan aku senaraikan later ok. Dah turun Shah Alam untuk makan-makan tu, roger-roger la aku belanja barang sepinggan dua.. Hahaha.

Later! 😉

p/s: Kalau nak buat duit part time secara online je, serius cubalah Job di Rumah. Memang best dan masyuk!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments

  1. ajumohit January 17, 2013
  2. aqu mad January 17, 2013
  3. titan January 17, 2013
  4. hazman aka species1980 January 17, 2013
  5. sha January 17, 2013
  6. hafizmd January 18, 2013
  7. hafizmd January 18, 2013
  8. syaifuddin alias January 21, 2013
  9. muhd May 7, 2014
  10. amira July 22, 2014
    • nadot July 22, 2014
  11. CeritaMama October 10, 2014

Leave a Reply to abangensem berketak dan berhati waja Cancel reply

CommentLuv badge

Site Admin · Log out · Entries RSS · Comments RSS ·