Aku Kembali

Setelah hampir 2 tahun tak mengupdate blog, akhirnya sebelum masuk tahun baru 2017, aku tekad untuk menulis juga dengan ringkas. Sekurang-kurangnya, adalah satu post dalam tahun ni. Hoho. Serius lupa macam mana nak menulis dan mengedit, nak embed gambar dll. Serius kekok.

Aku masih di Edinburgh, cuba untuk siapkan PhD yang masih belum nampak bayangnya. Tak lama lagi, akan balik for good ke Malaysia. Aim nak cuba hantar sebelum balik. Tapi, tak berapa yakin. Mungkin kena sambung menulis beberapa bulan di Malaysia. Belum cuba sehabis baik lagi. Tapi dah tak berapa bersemangat, tak motivated dan payah nak fokus. Sedih dengan diri sendiri yang mengada ni. ๐Ÿ™

Berat seperti biasa, naik berkilo-kilo. Makan je yang aku sangat fokus sekarang. At least ada juga benda yang fokus kan kan kan.. :p

Kawan-kawan doakan ye. Doakan aku kuat semangat, tak mengada sangat, boleh fokus, cepat habiskan writing, tak makan banyak sangat dan lain-lain benda best. Terima kasih.. terima kasih… (^_^)

Meh belanja gambar satu meh depan office. Kutuk belakang-belakang okay :p


Akan update lagi soon… (harapnya :p ). Later!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Comments

  1. Erick Girimukti December 28, 2016
  2. titan December 28, 2016
    • nadot December 28, 2016
  3. Hanz December 29, 2016
  4. sabree hussin December 29, 2016
  5. eyriqazz January 2, 2017
    • nadot January 9, 2017
  6. Khadeejah Hasmad January 6, 2017
    • nadot January 9, 2017
  7. Blog Pendidikan January 16, 2017
  8. Farez Kids March 15, 2017
  9. Farez Kids March 15, 2017
  10. dedi rainer March 22, 2017
  11. zara March 29, 2017
  12. paket wisata karimunjawa March 29, 2017
  13. RAIHANAH AHMAD April 3, 2017
  14. Mazni Azmi April 11, 2017
  15. Mama Hakim April 13, 2017
  16. rezablog April 14, 2017
  17. Ibu Zaid April 20, 2017
  18. Jasa Kontraktor May 5, 2017
  19. Azrol Boroi May 26, 2017
  20. Suliana yusof July 7, 2017
  21. Inspirasi Muslimah July 24, 2017
  22. wisata karimunjawa July 27, 2017
  23. naula Furniture August 2, 2017
  24. Mama Hakim August 30, 2017
  25. jalan jalan September 20, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin ยท Log out ยท Entries RSS ยท Comments RSS ยท