Aku Kembali

Setelah hampir 2 tahun tak mengupdate blog, akhirnya sebelum masuk tahun baru 2017, aku tekad untuk menulis juga dengan ringkas. Sekurang-kurangnya, adalah satu post dalam tahun ni. Hoho. Serius lupa macam mana nak menulis dan mengedit, nak embed gambar dll. Serius kekok.

Aku masih di Edinburgh, cuba untuk siapkan PhD yang masih belum nampak bayangnya. Tak lama lagi, akan balik for good ke Malaysia. Aim nak cuba hantar sebelum balik. Tapi, tak berapa yakin. Mungkin kena sambung menulis beberapa bulan di Malaysia. Belum cuba sehabis baik lagi. Tapi dah tak berapa bersemangat, tak motivated dan payah nak fokus. Sedih dengan diri sendiri yang mengada ni. ๐Ÿ™

Berat seperti biasa, naik berkilo-kilo. Makan je yang aku sangat fokus sekarang. At least ada juga benda yang fokus kan kan kan.. :p

Kawan-kawan doakan ye. Doakan aku kuat semangat, tak mengada sangat, boleh fokus, cepat habiskan writing, tak makan banyak sangat dan lain-lain benda best. Terima kasih.. terima kasih… (^_^)

Meh belanja gambar satu meh depan office. Kutuk belakang-belakang okay :p


Akan update lagi soon… (harapnya :p ). Later!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

  1. Erick Girimukti December 28, 2016
  2. titan December 28, 2016
    • nadot December 28, 2016
  3. Hanz December 29, 2016
  4. sabree hussin December 29, 2016
  5. eyriqazz January 2, 2017
    • nadot January 9, 2017
  6. Khadeejah Hasmad January 6, 2017
    • nadot January 9, 2017
  7. zara March 29, 2017
  8. Mazni Azmi April 11, 2017

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin ยท Log out ยท Entries RSS ยท Comments RSS ยท