Tamat Sudah Contest Blogger Dikagumi

Alhamdulillah dah tamat dah Contest dari Edinburgh – Blogger yang Dikagumi. Pertama kali aku anjurkan contest, dalam keadaan yang agak sibuk pulak tu. Terima kasih banyak-banyak kepada semua peserta. Tak sangka lebih 20 orang juga yang join. Aku bayangkan 7-8 orang je. Ini yang membuatkan aku rasa serba salah sebab tak mampu bagi semua orang hadiah. Haiishh.. Jangan marah aku ye kalau ada yang tak terpilih untuk dapat hadiah. Huhuhu.

Minta maaf banyak-banyak sebab mungkin ada masalah dengan submission form yang menyebabkan aku tak dapat link URL yang dihantar melalui boring tu. Terima kasih kepada pemilik blog Relaks Minda sebab beritahu. Jadi di bawah entry ini, adalah link penyertaan terbaru yang aku dapat dari comment, dari backlink etc. Kalau ada rakan-rakan blogger lain yang menghantar penyertaan tapi tak ada dalam senarai di bawah ni, sila beritahu di ruangan comment okay.

Minta maaf juga sebab lambat update link penyertaan, lambat reply kepada comment, dan lambat serba serbi. Serius, aku tak tipu, aku agak sibuk dengan study & kehidupan seharian sekarang ni. Balik-balik rumah dari office kadang-kadang rasa otak dah penat sangat dan tak mampu untuk buka blog untuk beberapa hari. Lepas main-main dengan anak, mampu bukak Running Man je untuk meringankankan kepala, lepas tu tidur. Eh, lupa, makan dulu.. Tu paling penting. Hehe.

Aku dah baca semua penyertaan. Ada beberapa blogger yang aku tak pernah follow pun, jadi terima kasih kepada rakan-rakan sebab memperkenalkan blogger-blogger hebat yang tu. Memang hebat la, dan memang boleh dijadikan inspirasi untuk semua. Walaupun keberjayaan mereka dalam perkara yang berbeza, tapi dengan membaca kisah mereka dah boleh menaikkan semangat aku untuk usaha sungguh-sungguh demi mencapai banyak sangat perkara yang aku inginkan termasuklah menghabiskan pengajian dengan jayanya. Harap perasaan ‘high’ ni bertahan lama sikit. Biasa 2-3 hari je tahan, lepas tu down balik rasa nak balik Malaysia je. Haha.

InsyaAllah ada rezeki lagi tahun 2015, nak anjurkan contest lagi. Nak bagi hadiah jersey, aku memang tak rasa mampu la. Tapi teringin nak bagi hadiah official merchandise kelab bola sepak kat UK ni, macam beg but/kasut ke, towel ke, keychain or fridge magnet ke.  Tapi itu tahun depan punya cerita la. Doakan ada rezeki dan kesempatan untuk aku anjurkan contest simple macam ni lagi ye.

So sekarang, aku akan memaksa juri-juri untuk bagi markah. Aku akan cuba buat skema ringkas untuk pemarkahan. Dah asyik gunakan skema untuk tanda projek tahun akhir student, so rasanya kena ada sekurang-kurangnya 2-3 kategori untuk bagi markah. Markah dari pihak aku cuma 20% je sebab takut aku ter’bias’ dan berlaku tidak adil. Hohoho.

Apapun, terima kasih lagi sekali rakan-rakan blogger kerana sudi menyertai contest ringkas simple gila ni. Jasa korang aku kenang 🙂

Later!

Link penyertaan:

  1. http://ctsueraya.blogspot.com/2014/10/blogger-yang-dikagumi-sebab-tak-mampu.html
  2. http://adna2029.blogspot.com/2014/10/contest-dari-edinburgh-blogger-yang.html
  3. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/contest-dari-edinburgh-blogger-yang.html
  4. http://akubiomed.com/blogger-yang-dikagumi-dari-kacamata-akubiomed/
  5. http://pondokkecil.com/blog/kagum-betul-aku-dengan-blogger-ni/
  6. http://jmr23.com/2014/10/26/blogger-yang-dikagumi/
  7. http://doulnut.com/blog/2-blogger-yang-saya-kagumi.html
  8. http://oren.my/kenapa-harus-kagumi-blogger-ini-apa-kelebihannya/
  9. http://ahmadfaizal.com/2014/10/27/7-small-giant-blogger-yang-gua-kagumi/
  10. http://www.bloggerlelaki.com/2014/10/blogger-yang-dikagumi.html
  11. http://www.dianarashid.com/2014/10/3-blogger-yang-saya-kagumi.html
  12. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/10/blogger-yang-dikagumi.html
  13. http://www.fazrol.com/2014/10/blogger-blogger-yang-aku-kagumi.html
  14. http://izzahazryna.blogspot.com/2014/10/kenapa-ada-bloggers-yang-patut-dikagumi.html
  15. http://www.miraclevitaminss.com/kenapa-saya-kagumi-blogger-ni/
  16. http://fatihahfazlin333.blogspot.co.uk/2014/10/aku-kagum-dengan-blogger.html
  17. http://www.akmaomar.com/blogger-yang-dikagumi/
  18. http://www.heroborneo.com/2014/11/3-blogger-terbaik-menjadi-hero.html
  19. http://relakssminda.blogspot.co.uk/2014/11/blogger-hebat-yang-dikagumi.html#axzz3IqOK5TZk
  20. http://dengarisaya.blogspot.co.uk/2014/11/blogger-yang-dikagumi-contest-blog-nadot.html
  21. http://www.tehramuan.com/cikgu-murid-dan-blogger-yang-dikagumi.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 Comments

  1. titan November 12, 2014
  2. Abdur November 12, 2014
  3. Sally Yatiey November 12, 2014
  4. fazrol November 12, 2014
  5. TehR November 12, 2014
  6. eyriqazz November 12, 2014
  7. Mazni Azmi November 12, 2014
  8. BM November 12, 2014
  9. adna2029 November 13, 2014
  10. Wira Merah November 15, 2014
    • nadot November 20, 2014
  11. duniafarisya November 16, 2014
    • nadot November 20, 2014
  12. fyna November 16, 2014
    • nadot November 20, 2014
  13. blogger lelaki November 16, 2014
    • nadot November 20, 2014
  14. Yana November 17, 2014
    • nadot November 20, 2014
  15. puteraohtrabulan November 17, 2014
    • nadot November 20, 2014
  16. Noriza Rahman November 17, 2014
    • nadot November 20, 2014
  17. Anuar November 18, 2014
    • nadot November 20, 2014
  18. Kakiblog November 19, 2014
  19. Xceria December 17, 2014
  20. BloggInspired January 20, 2015
  21. Taruna Psikologi February 5, 2015
  22. NAULA FURNITURE September 25, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin · Log out · Entries RSS · Comments RSS ·