Bila Eyriqazz Mengomen

Serius aku tak tau ape jadi dengan mood aku sekarang. Bukan takat mood blogging, mood untuk buat apa-apa semua hilang dalam sekelip mate. Yang aku buat lately cume la makan, terbongkang depan tv, makan, terbongkang depan tv, lawan Xbox dengan Dude – Tekken & Naruto; sampai ibu jari melecet dan menang..ehem ehem.. ;p, sambung makan, terbongkang depan tv lagi, dan diakhiri dengan makan.

Sangat seronok kan? (^_^)

Sampai la aku dikejutkan dengan komen dari Eyriqazz yang membuatkan aku takut gileeerr dekat previous entry aku:

Takut tak? takut kaann?.. takut gile wooo…hohohoho

Tp betul la kate Eyriqazz, dah hampir seminggu aku tinggalkan blog ni. CPUV dari Nuffnang yang asalnye ade 5 serentak, tinggal 2 je. Tu pun ala-ala tak nak bergerak sangat.Padan muke aku!

Walaupun takde la banyak mane trafik blog aku – sikit gile sebenarnye, tapi tetap ade yg masuk even dah few days tak update. Jadi aku rase macam aku owe something untuk 3-4 orang follower aku yg ade.. Yang aku percaye akan jadi takde langsung esok kalau aku tak update lagi hari ni… hehehe..

Anyway, alang-alang aku dah bercakap tentang komen Eyriqazz tentang blog aku yang bersawang ni, meh aku tunjuk tentang ape yang blogger hebat ni komen tentang blog aku plak:

Rase terharu & rase nak menangis bile blogger hebat gile macam Eyriqazz sanggup memberi komen membina badan tentang blog aku ni. Tengok, mate dah bergenang dah ni *kesat jap*.. hahahahha..

Anyway, komen-komen beliau yang memerlukan aku untuk membaiki blog ni macam gambar header yang kurang mengancam, perlu rajin utk tambahkan visitors dan lain-lain belum lagi aku baiko disebabkan kemalasan dan kehilangan mood untuk semua perkare.

Header tu pun tak tertukar-tukar sebab takde gambar aku yg cantik lagi + kekurangan kreatif aku dalam bidang seni… So sekarang aku tengah dalam usehe untuk mengambik gambar sampai dapat jumpe gambar yg ade X-factor.. hohohoho

Thank you banyak-banyak ye Eyriqazz untuk komen-komen membine… jasemu dikenang… je… hehe.. Dah cash out NN nnt, jgn lupe blanje saye Wang Solo… hahaha

Later!;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

45 Comments

  1. aslam November 6, 2012
  2. samdaddycool November 6, 2012
  3. titan November 6, 2012
  4. Rem November 6, 2012
    • nadot November 6, 2012
  5. hazman aka species1980 November 6, 2012
    • nadot November 6, 2012
  6. Eyriqazz November 6, 2012
  7. Bro Framestone November 6, 2012
    • nadot November 6, 2012
  8. syaifuddin alias November 6, 2012
  9. Melastik Bintang November 6, 2012
    • nadot November 7, 2012
  10. hafizrahim November 6, 2012
  11. zul November 6, 2012
  12. Juan November 6, 2012
    • nadot November 7, 2012
  13. beckhr00y November 6, 2012
  14. abangensem November 6, 2012
    • nadot November 7, 2012
  15. puanbee November 6, 2012
  16. Hazmin Hamudin November 6, 2012
  17. Denaihati November 6, 2012
  18. Aaron Aziz November 6, 2012
  19. Affan Ruslan November 6, 2012
  20. Mummy Akmar November 7, 2012
  21. Nurul November 7, 2012
  22. Myra Jay November 7, 2012
  23. fasz November 7, 2012
  24. sha November 7, 2012
  25. Hafizul November 7, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin Β· Log out Β· Entries RSS Β· Comments RSS Β·