BE ke 21 dari Nuffnang & Page Rank dari Google

Tercapai gak impian aku untuk mendapat BE / CPUV campaign lebih dari 20 untuk tahun ni dari Nuffnang. Walaupun dapat banyak BE, tapi income nye, slow je gerak. Padan muke aku yang malas. Time BE masuk, time tu la mood blogging takde langsung sampai tak update.

Serius la, dah la Nuffnang baik je bg byk2 BE kat aku, kalau aku rajin update, rajin promote, mesti leh dapat income sebulan dengan Nuffnang banyak gile macam Shakiddo & Eyriqazz. Tapi sebab ‘Malas’ is my middle name, redho je la dgn ape yg adeee.. hehe

Pagi kelmarin, cek NN, ade dia bg Colgate Palmolive ni. tq Nuffnang! 😉

Kalau dah metered BE2 kat atas ni semua, baru la cecah RM100 total earning aku. Gile ah..orang lain tetiap bulan lebey RM100 dapat… Aku, nak dekat 4 bulan mule blogging dgn siyes konon, baru dapat kumpul RM90++ (RM10 dibawak dari blog lame).. Maksudnye dlm sebulan dapat RM20 je la… syukur Alhamdulillah, sape nak bg RM20 free-free kat kite ye tak? (erm…mak bg je… ;p)

Dan baru terperasan semalam pagi, PR aku naik 1 anak tangge, dari 1 ke 2. Siyes agak tak sangke sebab aku bukannye slalu update dah dan uv pun makin sikit ade la dari awal2 dulu (sbb jarang update tu la kot.. hehehe). Aku ingat akan maintain je PR1 ataupun diturunkan ke  0 balik… Tapi orang nak bg, amek je… hohoho…

Ape pun, semoge dengan ape yg aku dapat ni dapat merajinkan aku utk update slalu. Hehehe.

Happy Friday peeps! n smoge Jumaat kite diberkati 7 dirahmati Allah swt (^_^)

Later!;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 Comments

  1. Bro Framestone November 9, 2012
  2. Fauzi Blues November 9, 2012
  3. shaharil November 9, 2012
  4. Eizil November 9, 2012
  5. Myra Jay November 9, 2012
  6. maszull November 9, 2012
  7. Jalak Tengkujai November 9, 2012
  8. hazman aka species1980 November 9, 2012
  9. Melastik Bintang November 9, 2012
  10. anastasyea November 9, 2012
  11. Hazmin Hamudin November 9, 2012
  12. Denaihati November 9, 2012
  13. titan November 9, 2012
  14. KiD November 9, 2012
  15. sensasi2020 November 9, 2012
  16. sensasi2020 November 9, 2012
  17. hatiputera November 10, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin · Log out · Entries RSS · Comments RSS ·