CPUV ke 19 dari Nuffnang

Yeay!! Alhamdulillah, dapat lagi CPUV dari Nuffnang yang baik menggantikan satu yang baru metered last week. So, tetap la 5 CPUV yang tengah menari-nari sekarang. Hehehe.

CPUV yang ke 19 tu untuk tahun 2012 ni. Nak jugak dapat 20++ macam Shakiddo or Eyriqazz sebelum habis tahun ni. Harap dapat la.. Amiiinn… (^_^)

Tapi even banyak-banyak yang menari pun, dengan update yang agak ke laut sekarang, tambah trafik yang tak berape nak konsisten, takde la tinggi nilai yang dapatnye… Tapi, boleh la untuk aku yg tak brape nak reti ni. At least, ade la semangat jugak nak blogging bile tengok kenaikan pada earning tetiap hari hatta 10 sen pun… hehehe…

Later! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

36 Comments

  1. hazman aka species1980 October 17, 2012
  2. KiD October 17, 2012
    • nadot October 17, 2012
  3. hafizrahim October 17, 2012
    • nadot October 17, 2012
  4. Melastik Bintang October 17, 2012
  5. Hafizul October 17, 2012
  6. eyriqazz October 17, 2012
  7. jue a October 17, 2012
    • nadot October 17, 2012
  8. Aslam October 17, 2012
    • nadot October 17, 2012
  9. Nurul October 17, 2012
  10. Aaron Aziz October 17, 2012
  11. Juan October 17, 2012
  12. abangensem October 17, 2012
  13. Sop October 18, 2012
  14. Saya Lagi Kacak dari AE October 18, 2012
  15. Cik Lily Putih October 18, 2012
  16. sha October 18, 2012
  17. iAwani October 19, 2012
  18. titan October 20, 2012
  19. Izzuddin Shah October 26, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin · Log out · Entries RSS · Comments RSS ·