Thank you Nuffnang for the 17th & 18th CPUV

Terharu aku dengan Nuffnang ni. Suke bagi aku rase high & best tau. Berape hari dah aku tak update blog. Kalau update pun memang selang 2-3 hari jugak la. Bukan tanak, tapi serius busy. Dah la busy, demam menyerang dah 2 kali pulak tu. Memang camtu la biasenye, kalau buat keje last minute, ade je yang berlaku. Allah dah uji banyak kali pun, bukan nak insaf buat kerje awal2. huhuhu

Oh, lupe pulak tengah cerite pasal Nuffnang. Walaupun dengan kurangnye kekerapan aku mengupdate, Alhamdulillah, dapat jugak aku 2 CPUV/BE masuk-masuk je bulan Oktober yang baru 3-4 hari berlalu ni. Menjadikan total 5 CPUV tengah menari-nari di ruangan blog aku. Tapi yang atas dua tu tunggu mase je kot.

Bersyukur jugak sebab first timenye BE aku yang agak lame menari dari August sampai akhir September yang DIgi tu, dapat lebih dari RM20++. Biasenye semenjak pindah domain & hosting sendiri, dapat la lebih RM1 tapi tetap bawah RM10 untuk satu2 BE. Sekali je kot ade yang lebih RM10. So yang dari Digi ni yang kedua la lebih RM10.

Dan untuk pertame kalinye selepas menjinakkan diri dalam arena Nuffnang sejak 2011, aku dah layak untuk cash out earning. Malu kan? Orang lain dah cash out 54 kali, aku baru sekali layak dah kecoh.. hohoho..

Tak kire. Nak jugak kecohkan. Kot la bile kecohkan boleh dapat sebanyak Shakiddo atau Eyriqazz, mane tau… hehehe… Tapi malas nak cash out dulu..cipuut sangat… tunggu la akhir tahun ke depan ke… hohohoho

Later! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 Comments

  1. jue a October 4, 2012
  2. Anuar October 4, 2012
  3. Nurul October 4, 2012
  4. Rem October 4, 2012
  5. Melastik Bintang October 4, 2012
  6. dzuandiey October 4, 2012
  7. Fauzi Blues October 4, 2012
  8. boni kacak October 5, 2012
  9. hazman aka species1980 October 5, 2012
  10. Jebeng Otaiβ„’ October 5, 2012
  11. sweetkurma October 5, 2012
  12. hatiputera October 7, 2012
  13. MrLonely October 7, 2012
  14. Eizil October 7, 2012
  15. aslam October 8, 2012
  16. wanayu October 9, 2012
  17. hafizrahim October 9, 2012
  18. akuzle ayu October 10, 2012
  19. Zarul Umbrella October 11, 2012
  20. Denaihati October 11, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin Β· Log out Β· Entries RSS Β· Comments RSS Β·