5 Days MC vs Zalora

Aku sebenarnya tak berapa nak ada idea untuk update hari ni. Ye la, cuti umum kan, so otak aku pun ala-ala freeze jugak tak boleh pikir apa dah. Pikir makan je dari pagi sampai malam. Ni dah kenyang gile rase macam perut dah padat sangat, tapi dok pikir makanan je lagi. Sedey dengan diri sendiri.. Haishh..

Tapi tengah aku bermalas-malasan, dapat balasan komen dari blog Shakiddo suruh update blog. Ni yang gelabah aku mengupdate ni. Tapi aku tetap takde idea nak update apa. Dengan baiknye, Kak Siti Sweet Kurma suruh update je gambar yang aku letak dalam facebook.

Walaupun korang akan geli dan menyumpah-nyumpah tengok gambar aku ni, aku tak kire! Asalkan blog aku berupdate! Hahahaha…

Gambar rare nii wooo… Ada pose ala 5 days MC, ada ala-ala ayu yang gedik, ada pose Zalora.. Ingat senang ke nak tengok. Considered korang ni lucky ar dapat tengok kepelbagaian memek muke individu bernama Nadot ni. hahahaha..

Sebenarnye tengah testing shawl baru RM15 aku yang aku spray starch (kanji) kat area kepale dia supaye stay muncung. Nak testing ar jenis kain ni boleh muncung ke tak. Nasib baik muncung. Boleh beli lagi nanti!. Hehehe…

Later! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Comments

  1. sweetkurma November 15, 2012
    • nadot November 15, 2012
  2. titan November 15, 2012
  3. wazy November 16, 2012
  4. Hairul Hissam November 16, 2012
  5. cik tom November 16, 2012
  6. donnyien November 16, 2012
  7. KiD November 16, 2012
  8. Abdul Hafiz November 16, 2012
    • nadot November 16, 2012
  9. Myra Jay November 16, 2012
  10. PinkUmmi November 16, 2012
  11. Anuar November 16, 2012
  12. Mummy Akmar November 16, 2012
    • nadot November 16, 2012
  13. Dzirhans November 16, 2012
  14. Eizil November 16, 2012
  15. hazman aka species1980 November 19, 2012

Leave a Reply to cik tom Cancel reply

CommentLuv badge

Site Admin · Log out · Entries RSS · Comments RSS ·