My Two Property Idols

In my previous post, Saturday – My Positive Day, I’ve mentioned how happy I was to be able to meet my 2 property idols – abang ensem & FAIZUL RIDZUAN!! (nama abangensem small letter sbb AE kecik je, FR terpakse dicapitalkan sebab dia tinggi gak..aci x AE?..hohohoho)

The Happy Us! =)

Aku berterima kasih sangat pd AE sebab bg peluang untuk aku & Yah & abang Pica jumpe dgn orang yg kitorang nak sangat jumpa. Nanti insyaAllah ade rezeki lg 7-8 tahun, kami blanje k… hohoho

Hensem kan dia? Eh?!… ;p

Walaupun FR tiba agak lambat ke tempat kejadian kerana masalah-masalah tertentu, dan walaupun orang kata penantian itu satu penyeksaan, aku serius rela merasa seksa itu untuk berjumpa dengan FR..hohoho

Macam pinang dibelah-belah dengan gergaji kan?? hohoho

Dengan kehadiran FR, aku x dapat menumpukan perhatian sangat pada AE. Jadi untuk mengambik hati dia supaye tak lupekan aku bab2 property dll ni, aku paksekan diri untuk bergambar dengan AE juge…hohohoho (ampunn AE… ;p)

Tak berapa sesuai sangat compare to gambar di atas…. hohoho

Antare sebab aku menganggap Abang Ensem & Faizul Ridzuan sebagai idola aku untuk bab2 hartanah ni adalah disebabkan kerendahan hati/diri diorang walaupun bagi aku diorang sangat berjaya dalam bidang ni. Aku pantang dengan orang2 hebat yg humble2 ni, rase nak cubit2 je pipi dorang… ehhh?!?…hehehe

Semoga both AE & FR akan terus humble, x lokek ilmu dan terus maju serta hensem untuk masa-masa akan datang & as long as they stay sempoi & rendah diri mcm ni, insyaAllah aku akan sentiase support dorang dari jauh..achewaaaahh!!!

All the advices from AE & FR insyaAllah akan cube diapplykan. Korang boleh rujuk entry Eyriqazz dan Aslam untuk tahu lebih tips-tips dan nasihat yang FR berikan during the seminar.

Later!! ;p

* Buku WTF yg telah disain oleh FR lupe nak upload, later akan di edit..hehe

ps: Abang Ensem, siyes, thank u sgt2… mmg ensem ar bang! ;p
pss: FR, ni gurau2 je…jgn band sy ye… hehe

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 Comments

  1. akubiomed July 2, 2012
    • nadot July 2, 2012
  2. Aslam July 2, 2012
  3. eyriqazz July 2, 2012
    • nadot July 2, 2012
  4. hazman aka species1980 July 2, 2012
    • nadot July 2, 2012
  5. abangensem July 2, 2012
  6. Denaihati July 2, 2012
  7. wynn78 July 3, 2012
  8. irsah July 5, 2012
    • nadot July 5, 2012
  9. Aqif Azizan July 9, 2012
    • nadot July 9, 2012
  10. nadot July 26, 2012
  11. blog amir August 18, 2014

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin Ā· Log out Ā· Entries RSS Ā· Comments RSS Ā·