10 Entri Terbaik Denaihati

Setelah lama menanti surprise yang bakal Denaihati umumkan dari petang tadi, akhirnye, tersingkap jugak surprisenya beberapa minit sebelum pukul 10 pm tadi.

Siapa tak kenal Denaihati, Blogger Personal paling hebat kat Malaysia ni, juga seorang usahawan. Dan tak sangka blogger paling pemurah kot penah aku kenal.

Aku suka sangat baca blog Denaihati. Banyak sangat info menarik & best yang boleh aku dapat. Yang bestnye, bila aku tengah down ke, marah ke dan macam hilang arah ke, bace je entry-entry dalam kategori MOTIVASI, insyaAllah, tenang sikit jiwe berkecamuk aku ni.. Baru la ingat akhirat sikit.. KAlau tak asyik ingat makan dunia je..hohoho

Antara 10 entry dari kategori motivasi di blog DH yang menarik minat aku dan sesetengahnye mampu ‘menyedarkan’ aku yang selalu kadang-kadang alpa adalah:

  1. Mengejar Matawang Di Alam Akhirat
  2. Bila Marah Buat Apa
  3. Saat Hati Terasa Jauh
  4. Berapa Lama Kita Bersama DIA yang TErsayang Dalam Sehari
  5. Gali Lubang Tutup Lubang
  6. Hijrah dari Baik kepada yang Lebih Baik
  7. Gagal Merancang untuk Berjaya
  8. Tahniah Anda Sudah Berjaya!
  9. Apa erti Nilai Dalam Hidup Manusia
  10. Adakah Masalah itu Masalah

Korang ada mase, terjah la blog Denaihati, bace je semua entri yang ada dalam blog DH ni, best-best je semuanye.

Aku doakan semoga kebaikan yang Denaihati dah banyak buat & taburkan ni, dibalas dengan yang baik-baik juga. InsyaAllah.. Dan semogalah aku dapat jadi ala-ala DH, berduit dan tak kisah & tak berkira langsung nak memberi. InsyaAllah lagiii (^_^)

β€œBonus Raya Aidilfitri 2012 untuk semua Rakan Blogger yang tidak jemu-jemu bersama blog Denaihati. Berminat joom serbu Denaihati.com”.

Later! ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Comments

  1. muazfaris August 27, 2012
    • nadot August 27, 2012
  2. ProfHariz August 28, 2012
  3. auc dot com August 28, 2012
  4. Mama Murai August 28, 2012
  5. ReM August 28, 2012
  6. Nurul August 28, 2012
  7. suraya August 28, 2012
  8. hazman aka species1980 August 28, 2012
  9. Zarul Umbrella August 28, 2012
  10. boni kacak August 28, 2012
  11. Jebeng Otaiβ„’ August 29, 2012
  12. Denaihati August 30, 2012
  13. Myra Jay September 4, 2012
  14. sensasi2020 September 4, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin Β· Log out Β· Entries RSS Β· Comments RSS Β·