Jawatan Kosong: Pembantu Setiausaha Pejabat Kontrak

Rasa macam dah jadi cam agen cari kerja je dok iklankan jawatan kosong semenjak aku iklankan tentang Pensyarah Sambilan last week. Hehe.

Jumaat lepas, masuk lagi satu iklan jawatan kosong ke email semua staf UiTM. Secara ringkasnya, jawatan yang ditawarkan adalah:

Pembantu Setiausaha Pejabat (N17) – KONTRAK

Gaji minimum (P1) = RM927.03 dan maksimum = RM2526.03

Calon bagi lantikan memiliki kelayakan seperti berikut:-
(a) Warganegara Malaysia;
(b) Berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan;
(i) Sijil Pelajaran Malaysia atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh kerajaan dan lulus ujian masuk mengambil trengkas atau nota rintas (note taking) dengan kederasan 20 p.s.m daripada rencana dan menaip salinan trengkas sederas 15 p.s.m dengan kesalahan tidak melebihi 4%.
(Gaji permulaan ialah RM983.43);
Β dan lain-lain seperti dalam iklan

(Serius tak pernah tau ada ujian menaip dan ada kelajuan minimum bagai. wow!)

Tarikh tutup permohonan ialah pada hari Jumaat, 18 Januari 2013

Untuk keterangan lanjut tentang jawatan ni atau cara nak apply dan juga borang permohonan, korang boleh click di bawah:

BORANG PERMOHONAN JAWATAN N17 IKLAN JAWATAN 2013 – PEMBANTU SETIAUSAHA PEJABAT

BORANG PERMOHONAN JAWATAN N17

So, korang boleh la bagi tau saudara mara ke, kawan-kawan ke yang mungkin sedang cari kerja.

Tapi sila jangan tanya aku apa-apa, serius aku tak tau apa-apa. Aku cuma nak share apa yang masuk dalam email kitorang kot ada yang memerlukan. Nak tolong dapatkan kerja ni pun aku tak mampu. Doakan aku jadi bos besar, dan kalau dapat jadi, baru kot aku boleh tolong. hohoho.. Sekarang aku anak-anak ikan je, department yang offer jawatan ni pun aku tak berapa pernah dengar. Hehehe

Kalau ada apa-apa lagi iklan jawatan kosong yang masuk dalam email, aku share kan lagi ok.

Later! πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 Comments

  1. Anuar January 14, 2013
    • nadot January 14, 2013
  2. kak ina kl January 14, 2013
  3. abangensem lagi berketak January 14, 2013
  4. Denaihati January 14, 2013
  5. KiD January 14, 2013
  6. faizul January 15, 2013
    • nadot January 16, 2013

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin Β· Log out Β· Entries RSS Β· Comments RSS Β·