Dapat BE bila tak update

Pelik je rase. Aku baru dapat BE ke tujuh untuk tahun 2012 selepas sebulan lebih tanpa BE. Pelik sebab bila aku poyo2 tengah aktif post entry dari tengah bulan Mei sampai Jun, takde yg sudi nak bg BE kat aku. Tapi bila aku mula skip lama sikit tak menulis macam yang baru ni, skip 5 hari tanpa entry, time tu la dia bagi BE kat aku.

 

Konfius. Memang tak nak aku tulis byk2 kot supaye dorang tak payah bg aku banyak. hehehe

 

 

Macam bulan Februari tahun ni, langsung aku tak tulis entry, tapi dapat 2. Mac tulis 3 entry je, x dpt balik. April tanpa entry, dapat balik satu.

 

So, kesimpulan yang aku dapat di sini, jangan update blog, InsyaAllah dapat BE.

 

Eh?!? tak leh trime eh? hehehe. Jgn ikut eh advice mengong ni.. ;p

 

Later!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

  1. hazman aka species1980 June 29, 2012
    • nadot June 29, 2012
  2. Din June 29, 2012
  3. eyriqazz July 2, 2012
    • nadot July 2, 2012
  4. iAwani July 25, 2012

Leave a Reply to eyriqazz Cancel reply

CommentLuv badge

Site Admin · Log out · Entries RSS · Comments RSS ·