Contest Teka Nombor Nadot

Scheduled entry untuk contest ni aku dah sediakan 2 minggu sebelum Ramadhan lagi. Ingat nak pos on the 1st day of Ramadhan, tapi banyak sangat benda lain nak diceritakan. So alang-alang, tunggu je la hari gaji. hehehe

Dari itu, dengan baik hatinye, bersempena dengan hari gaji yg dah dapat semalam(#SoGomen), aku nak mengadakan satu contest simple gile mcm banyak blogger dah buat, iaitu Contest Teka Nombor. Nak suruh teka berat aku, nanti aku yang malu. So, korang teka je la nombor lain ye.

nombor apa korang kena teka?

Gambar di atas adalah kereta yang aku langgar bulan Mac hari tu. Sian kerete tu tak pasal-pasal kene langgar dengan aku. hohoho…

SO, korang kena teka DUA/2 nombor terkahir plat kereta ni.

Nombor depannya adalah:

5 4 _ _

Sila isikan tempat kosong di atas dengan DUA nombor yang betul.

Syarat contest:

  1. Ada akaun bank Maybank & CIMB
    tak ada salah satu, korang teka dalam hati je ok ;p
  2. Terbuka kepada semua pembaca blog nadot.my yang tak berapa ramai sangat ni. Tak perlu ada blog pun untuk join. Tulis je jawapan pada ruangan comment.
    Kalau tulis nama ‘anonymous’ without any indicator of who you really are, penyertaan direject. hoho.
  3. Hanya dibenarkan teka SEKALI sahaja dan TAK dibenarkan meneka nombor yang sama dengan orang yang telah menjawab sebelumnya (siap jawab nombor tu dulu, dia ladapat – walaupun ade 35 org jwb nombor yg same)
  4. Kalau tiada jawapan yang tepat, nombor yang paling hampir akan dianggap sebagai pemenang. Kalau ada dua yang sama hampir, i.e seorang meneke kurang satu nombor, dan seorang meneke lebih satu nombor, yang meneka KURANG akan menang.
    Kenapa? Suka hati la..hoho… ๐Ÿ˜‰

 

Dapat Apa?:

Jawapan yang tepat atau paling hampir akan dapat RM17

Jawapan yang kedua hampir akan mendapat RM13

“Kenapa tak genapkan je kepada puluh yang hampir?”
Again, suka hati la.. hehehe

Tarikh tutup untuk menjawab: 27 Julai 2012 (Jumaat) pukul 11.59 pm

p/s: Sila jangan gunakan sebagai nombor ekor ye ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

50 Comments

  1. errah July 26, 2012
  2. Aslam July 26, 2012
  3. erin baik July 26, 2012
  4. Faezah Pardi July 26, 2012
  5. eyriqazz July 26, 2012
  6. Myra Jay July 26, 2012
  7. iqawangi July 26, 2012
  8. aRe-dE-LeE July 26, 2012
  9. spudin July 26, 2012
  10. daddydee July 26, 2012
    • nadot July 26, 2012
  11. fasz July 26, 2012
  12. cik tom July 26, 2012
  13. cik tom July 26, 2012
  14. Nurul Aini July 26, 2012
  15. Hafizul July 26, 2012
  16. jue a July 26, 2012
  17. hazman aka species1980 July 26, 2012
  18. hazlifauzi July 26, 2012
  19. Nadia July 26, 2012
  20. boni kacak July 26, 2012
  21. ReM July 26, 2012
  22. Shahrul July 26, 2012
  23. Nurul July 26, 2012
  24. bai July 27, 2012
  25. syu90 July 27, 2012
  26. abangensem July 27, 2012
  27. KiD July 27, 2012
  28. faiszcomel July 27, 2012
  29. faiszcomel July 27, 2012
  30. Kj Kun July 27, 2012
  31. samdaddycool July 27, 2012
  32. hatiputera July 27, 2012
  33. Myvitrd July 27, 2012
  34. Nadia July 28, 2012
  35. pengumpul lirik lagu July 28, 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge

Site Admin ยท Log out ยท Entries RSS ยท Comments RSS ยท