My Happy Moments

Bila tengah blog walking ke blog Eyriqazz dan ternampak contest My Happy Moments yang dianjurkan, teringin pulak nak join saja-saja. Walaupun susah jugak nak pilih gambar yang mana untuk contest ni sebab banyak sangat gambar yang aku rasa aku happy je.

Yang bestnya contest ni, tempat pertama akand apat free outdoor photoshoot session yang di taja oleh Mykhalish.com! Aku dah la pantang nampak kamera terus nak berposing, haruslah sangat excited nak masuk. Hohoho

Tapi, sebab anniversary aku dan Dude pun tinggal lagi sebulan lebih. selalu la semenjak dua menjak ni, dok teringat balik saat-saat masa majlis perkahwinan kitorang dulu. Acececece..
Antara gambar yang agak bermakna bagi aku ialah:

kawin lompat

Apa, Ingat aku tak boleh lompat tinggi? See the leg la… ;p

Mungkin nampak biasa je bagi korang, tapi masa ni adalah aku sangat happy. Tak ramai (ade je) yang bila buat ‘outdoor photoshoot’ yang bawak segerombolan kawan-kawan untuk mengambil gambar sekali. Selalu gambar berdua yang feeling-feeling tu yang banyak.

Tapi untuk outdoor photoshoot aku, Yah, Shidah, Pnut & Amal pun join sekali (BF & hasben masing2 pun ade yg join). Mencapub depan kamera melebihi pengantin.. Hehehe…tak..tak..aku tipu… 😉

Tapi serius agak happening masa proses ambik gambar dan ambik video di taman area Desa Park City ni. Gelak macam tak hengat dunia! hoho.. Bertuah aku dapat kawan-kawan yang boleh share happiness sama-sama dan aku pasti saat depress pun .. kan korang kan..kan..kann (mengaku cepat.. (^_^))

Selalu orang kata, bila kahwin dengan pasangan kita, kita kena kawin sekali dengan keluarga, kira pakej la. Tapi Dude dapat extra pakej lagi – kawan-kawan aku. Bertuah Dude. Hahahaha..

So, untuk korang-korang yang aku dah kenal & berkawan for almost 15 years (Yah almost 20 years – dari sekolah rendah), semoga kita terus bersahabat sampai ke syurga!.. Saaaayyang koraanngg! acececececcece..

Dah-dah.. kesat air mata tu.. malu orang tengok… Hahahaha

Later!

p/s: ” Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian “

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 Comments

  1. PuanGojes December 22, 2012
  2. sweetkurma December 22, 2012
    • nadot December 22, 2012
  3. Myra Jay December 22, 2012
    • nadot December 22, 2012
  4. eyriqazz December 22, 2012
  5. papa mifz December 22, 2012
  6. hafizrahim December 22, 2012
  7. sohoque December 22, 2012